top
English

Rondebord app

Wat is het?

De rondebord app is een Android applicatie die gericht is op schaatscoaches. De app bevat verschillende onderdelen zoals bijvoorbeeld een rondebord, stopwatch en schema's. De app is te gebruiken op telefoons en tablets met Android besturingssysteem 2.0 en hoger. Het gebruik van een tablet van 10 inch (25,4 cm) of groter wordt aangeraden.

Hoe kunt u het gebruiken?

Nieuw:

1.1 Standaard gebruik rondebord app met één rijder
Instellingen Rondebord New

Oud:

0.0 Berekenen code
1.0 Standaard gebruik rondebord app met één rijder
2.0 Gebruik maken van eigen schema's
3.0 Gebruiken van het wedstrijdonderdeel
Tutorials zullen binnenkort worden vernieuwd.

De app kopen

U kunt de app kopen in de Google Play Store.

Of u kunt de app kopen door eerst de "ID Berekenaar app" te downloaden. Deze app berekent een unieke id voor het apparaat waarop u de "Rondebord app" wilt gaan gebruiken. Als u deze code mailt naar sschaats@gmail.com, krijgt u een rekeningnummer waar u €15,- naar over kunt maken. Als de betaling is ontvangen, zal de door u gemailde code worden toegevoegd aan de "Rondebord app" en krijgt u een e-mail met de "Rondebord app". Updates voor de applicatie zullen op deze site te verkrijgen zijn. Op sommige apparaten zal het nodig zijn om wifi aan te zetten om door de id controle te komen bij het opstarten van de app.

Zit er een fout in de app of mist u een functie?

Als u een fout in de werking van de applicatie tegenkomt of u een functie mist, kunt u daarover een e-mail sturen naar sschaats@gmail.com en zal ik proberen dit op te lossen.

Applications:

ID Berekenaar ID Berekenaar 1.0.002 03-11-2011

Rondebord Rondebord 1.0.100 27-12-2013 Wijzigingen Get it on Google Play

Toekomst

Op de onderstaande pagina staan de laatste vernieuwingen aan de rondebord app. Deze nieuwste ontwikkelingen woorden eerst in een testversie uitgebracht.

Ontwikkelingen rondebord